Meniu produse
Deruginol STICKY

Deruginol STICKY

Categoria: Auxiliare / Ultima actualizare: 20.10.2011

Sticky Deruginol este o solutie pentru indepartarea ruginii.
Contine substante active de fosfatare, inhibitori de coroziune, agenti tensioactivi, solventi si aditivi speciali.

Este utilizat pentru indepartarea ruginii si a tundrei de pe suprafetele metalice, pentru degresarea si pretratarea acestor suprafete prin fosfatare in vederea vopsirii.
Se aplica cu pensula sau prin pulverizare pe suprafata (zona) metalica atacata de rugina si care se doreste a fi tratata sau se face o baie in care se pune solutia si se introduc piesele care se doresc a fi tratate.

Pe suprafetele slab ruginite: se aplica un strat continuu de produs. Dupa o ora se umezeste cu apa, pentru a favoriza patrunderea deruginolului in stratul de rugina si a asigura durata si umiditatea necesara unei conversii complete.

Pe suprafetele puternic ruginite

Se aplica un prim strat mai diluat (2 parti deruginol + 1 parte apa). Dupa 3-4 ore se aplica al doilea strat de deruginol nediluat iar dupa 1-2 ore se umezeste suprafata cu apa. Daca stratul de rugina a fost prea gros, se poate aplica al treilea strat de deruginol in aceleasi conditii ca la stratul al doilea.
Conversia se considera completa cand suprafata tratata devine uniforma, de culoare neagra-albastruie (dupa 12-24 ore).

Inainte de aplicarea stratului de grund, se spala bine cu apa suprafata tratata, urmarindu-se indepartarea sarurilor neaderente. Grundul se aplica numai dupa uscarea completa a suprafetei. Nu se recomanda aplicarea stratului de email direct pe suprafata tratata cu deruginol, ci numai dupa aplicarea a minim un strat de grund.

Metoda de aplicare

pensula, pulverizare, imersie

Numar de straturi recomandat

1 – 2

Consum specific

10 – 15 m2 / litru/ strat

Ambalaje disponibile

1 L, 5 L, 10 L

© 2011 Sarcom s.r.l. | STICKY® si CORAL® sunt marci inregistrate ale Sarcom s.r.l.