Meniu produse
STICKY Var lavabil

STICKY Var lavabil

Categoria: Vopsele Lavabile si Amorse / Ultima actualizare: 01.11.2018

STICKY VAR LAVABIL este o vopsea alba, pentru interior, cu var, recomandata pentru protectia, decorarea si dezinfectarea suprafetelor interioare (locuinte, depozite, pivnite, beciuri, subsoluri, demisoluri, etc.) precum si pentru protectia altor suprafete (tulpinele copacilor).

Este un produs natural, fara conservanti, fara solventi.

Se recomanda pentru vopsirea suprafetelor minerale interioare, gletuite sau tencuite, placi de gips carton. Se poate folosi si pentru finisarea suprafetelor din incaperi cu umiditate ridicata – bai, bucatarii – pentru ca, desi nu contine conservanti, nu permite cresterea de fungi si mucegaiuri pe suprafata peliculei.

Se poate nuanta cu max. 3 %  Sticky Color Pigmenti superconcentrati, destinati zugravelilor minerale pe baza de apa. Se recomanda executarea vopsitoriilor de proba pentru produsul colorat
Pigmentii se amesteca mai intai cu apa 1:1 pana se obtine o compozitie omogena, urmand apoi sa fie amestecati cu vopseaua. Produsul colorat nu se poate pastra pentru utilizari viitoare. Vopselele pe baza de var nuantate, prezinta o opacitate usoara a culorii (fenomen normal si specific pentru acest tip de vopsele).

Caracteristici principale

efect dezinfectant
peretele ,,respira” natural

 

Produse conexe:

STICKY Amorsa perete

STICKY TiefGrund – grund de adancime pentru pereti exteriori/interiori

Solutia STICKY Antimucegai

Solutia STICKY Antimucegai Forte

 

© 2011 Sarcom s.r.l. | STICKY® si CORAL® sunt marci inregistrate ale Sarcom s.r.l.